Om oss 

Här på Röda Stallet B&B erbjuder vi övernattning i lantlig miljö. Alla rum har dusch/WC och egen utgång till uteplats.

Tanken är att ge dig en avkopplande vistelse i lugn och ro. Komma bort från allt trafikljud och njuta av de vackra omgivningarna. Sitta på uteplatsen, kanske grilla, ta ett glas vin, läsa en bok, gå en promenad, cykla en sväng, spela spel, ta ett dopp eller bara vara... Jag kan rekommendera att ta en kvällspromenad ner till Vättern. Det är mysigt och väldigt rogivande att titta ut över sjön och bara känna lugnet.

Ja, vilka är då vi?

Trädgårdsmästarna som klipper gräset och ansar buskar...

Alpackorna Babylon, Santiago, Jafed och Sakeus.

 

Vakt- och städpatrullen...

Golvmopparna Nessie och Mimmi.

 

 

Och jag...

Annika Karlberg heter jag.

Jag har jobbat inom besöksnäringen i många år, dels på hotell, turistbyrå, resebyrå och gruppresearrangör. Redan för många år sedan hade jag en dröm om att ha ett eget litet ställe men det blev inte riktigt av... Men för nu 16 år sedan slog jag till och köpte "Röda Huset" på Spakås, strax söder om Hjo. Det bara föll på plats, jättefint hus, bra läge, nära till Hjo och Vättern och det fanns en del i huset man kunde göra om till ägarbostad. Jag döpte det till Röda Stallet Bed & Breakfast och började driva mitt B&B och jag har inte ångrat det.

När jag var yngre var jag ute och reste mycket men nuförtiden stannar jag mest här. Det blir någon kort resa då och då men inte alls som förr.

På sommarhalvåret blir det inte mycket fritid. Men när jag får tid försöker jag hinna med lite längre promenader eller aktiviteter med min hundar, spela lite golf eller rida.

Det är en rogivande miljö här. Man känner sig långt borta från alla världens problem...