Rummen

Det finns totalt 11 rum på Röda Stallet B&B. Alla rum har egen dusch/wc och direkt utgång till uteplats. I några av rummen finns möjlighet till extrabäddar. Alla ordinariesängar är resårbottensängar. Lakan, handdukar och frukost ingår i priset. I receptionen kan du låna hårtork, strykjärn och strykbräda. Det finns tillgång till fritt trådlöst nätverk i de flesta rummen samt allmänna ytor.

Boka gärna via mail, telefon eller formuläret på Kontaktsidan. 

Pris per natt

Dubbelrum              SEK 800:- 

Enkelrum                SEK 600:- 

Extrabädd                SEK 200:-

I priset ingår lakan, handdukar och frukost.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00 gärna före 18.00 men senast kl. 21.00. Vi ber dig meddela oss om du planerar att komma vid andra tider. Om receptionen inte är bemannad ligger där en lista med namn och rumsnummer.

Husdjur

I några av rummen tillåter vi husdjur men vi ber dig anmäla detta vid bokningstillfället. Vi tar inte ut någon extra avgift men vänligen visa hänsyn och låt inte husdjuren vara i sängarna eller på annat sätt förorsaka merarbete.

Aktuellt

Röda Stallet Bed & Breakfast har öppet och välkomnar gäster.

Vi följer de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar.

Vi är noga med hygien, håller avstånd och tar inte i hand. Flaskor med handsprit finns utplacerade i allmänna ytor. 

Röda Stallet B & B är en liten anläggning med rymliga ytor både inom- och utomhus vilket ger bra möjligheter till att hålla avstånd. Alla rum har direkt utgång till egen uteplats så att man lätt kan hålla sig för sig själv om man vill.

Frukost ingår i priset men i dessa tider erbjuder vi ett avdrag på SEK 50:- per person om du inte vill äta frukost. För att ta del av erbjudandet ber vi dig ange detta vid bokningstillfället. Gäller endast bokningar som görs direkt via telefon eller mail. 

Vi serverar frukostbuffé men är noga med att ingen trängsel uppstår och att det finns gott om plats mellan borden. Om det skulle bli trångt i frukostrummet kommer vi att utöka frukosttiderna så att gästerna kan äta i lugn och ro utan trängsel.

Om man vill undvika all personlig kontakt kan betalning ske via swish och kvitton kan mailas.

 

Tänk på att det under sommaren kan förekomma trafik- och parkeringsproblem i och runt Hjo i samband med större evenemang.

T ex när Vätternrundan passerar och i samband med Slöjdmässan.